Billigt reservationssystem

På jakt efter ett billigt reservationssystem?

easyTablebooking grundades år 2012 som ett användarvänligt och billigare alternativ till de många dyra reservationssystemen. Ända sedan easyTableBookings start har filosofin varit klar. Vi tillhandahåller ett billigt reservationssystem som är användarvänligt, utan dolda avgifter och där våra kunder slipper för långa bindningstider. Mycket har skett sedan starten på easyTablebookings resa, men en sak är och förblir fortsatt den samma – och det är att vi vill leverera ett billigt reservationssystem, som är det bästa på marknaden – både när det handlar om pris, service och funktionalitet.

En smidig och enkel lösning med easyTableBooking

Ett bokningssystem. Ett fast pris. Det är detta enkla fundament vi bygger och driver vår verksamhet på. Vi gör det enkelt att administrera bordsreservationer på din restaurang eller ditt kafé med ett billigt reservationssystem samtidigt som dina gäster smidigt, enkelt och med bara några få klick kan boka bord online.

Implementeringen av ett nytt system kan ofta vara en dyr och inte minst resurskrävande affär. Med vårt system slipper ni dessa omständigheter. Vårt system kan nämligen implementeras på just din hemsida på bara ett par minuter. Vill ni undvika en dyr och omfattande implementeringsprocess, och överväger ni ett nytt och billigt reservationssystem till ert kafé eller er restaurang? I så fall är easyTableBooking det givna valet.

Få överblick med ett billigt reservationssystem

Har du tidigare tagit emot reservationer via telefon och e-post så är du säkerligen även klar över att det krävs mycket koordination och arbeta för att administrera en fysisk bokningskalender. Med ett billigt reservationssystem från easyTableBooking är ni garanterade en god överblick över restaurangens bordsbokningar och samtidigt slipper ni att mycket resurser läggs på att administrera och upprätthålla kalendern. Resurser ni istället kan använda till andra och viktigare delar i driften av er restaurang eller ert kafé.

Ett billigt reservationssystem med många möjligheter

Vi vet att det kan vara ett stort beslut att flytta över till ett nytt och billigt reservationssystem. Därför erbjuder vi alla nya kunder en gratis provperiod, så att ni på egen hand kan navigera runt i och använda systemet – utan kostnad. Beslutar ni er för att investera i ett billigt reservationssystem som vårt, kommer det inte att finnas någon installationskostnad – samtidigt som vi samarbetar för att upprätta systemet så det anpassas precis enligt din önskan och dina behov. När systemet är implementerat på din hemsida, tillhandahåller vi upplärning av din personal så att alla medarbetare kan använda systemet på bästa sätt.

Skulle ni, mot förväntan, bli trötta på ett billigt reservationssystem som vårt så finns det ingen uppsägningstid och således binder ni inte er till något i många och långa månader. easyTableBooking är med andra ord både smidigt och enkelt, både för dig, din personal och inte minst dina kunder. Är ni intresserade av att veta mer om oss så är ni alltid välkomna att följa oss på Facebook eller Linkedin, där vi löpande uppdaterar från vårt universum av bordsbokningar och billiga reservationssystem.