Reservasjonssystem for restauranger

Ska ni skaffa ett nytt restaurangbokningssystem?

Om ni har ett kafé eller en restaurang, känner ni antagligen även till att det kan vara både störande och tidskrävande att ta emot bordsreservationer över telefon. Med ett restaurangbokningssystem online slipper ni att lägga tid på att ta emot bordsreservationer över telefon, och samtidigt kan era gäster enkelt skapa sig en överblick över lediga bord och beställa på er hemsida. Det är både smidigt och enkelt för gästerna, och samtidigt sparar det er från många telefonsamtal som kommer samtidigt som beställningarna rullar in och ni är upptagna i restaurangen eller på kaféet.

Ett av marknadens bästa och billigaste system

Vårt restaurangbokningssystem är inte bara ett av de bästa och mest flexibla på marknaden, det är även ett av de billigaste. Således kan ni komma igång med att använda vårt restaurangbokningssystem från bara 560:- per månad. Systemet är ytterst flexibelt och har många olika inställningsmöjligheter som gör det möjligt att anpassa systemet efter just de behov eller de önskemål ditt kafé eller din restaurang har. Kanske ni, utöver på er hemsida, även vill integrera ert restaurangbokningssystem på Facebook, Mailchimp eller liknande. Just detta är möjligt med vårt restaurangbokningssystem, då vi vill göra det enkelt för kunderna att boka bord till deras kommande matupplevelse på er restaurang eller ert kafé.

Smidig och snabb implementering

Implementering av ett nytt system kan ofta vara en tidskrävande och kostsam affär. Som kund hos oss är ni dock garanterade en smidig och enkel process, där värt restaurangbokningssystem enkelt kan implementeras på egen hemsida. Väljer ni vår lösning undviker ni således att spendera flera timmar och extra kostnader på att implementera och sätta igång projektet. Det betyder, att ni med vårt restaurangbokningssystem bara är ett par steg ifrån att ha ett otroligt smidigt och överskådligt restaurangbokningssystem, som kunderna enkelt kan navigera runt i, och som ger en bra översikt över reservationerna.

Era kunder får bekräftelse via e-post eller SMS

Utöver att era gäster har möjlighet att boka bord i lugn och ro på er hemsida med vårt restaurangbokningssystem, så får de även en bekräftelse via antingen e-post eller SMS när bordet är bokat. Således undviker ni eventuella komplikationer och missförstånd som kan förekomma i samband med bordsbokning över telefon. Med vårt restaurangbokningssystem undviker ni tveksamheter gällande bokningar, då kunden alltid kommer att få en skriftlig bekräftelse från systemet där det framgår var och när ett bord är bokat. Era kunder kommer utöver det att komma åt systemet från samtliga enheter. Vårt restaurangbokningssystem är nämligen kompatibelt med både PC, iPad och iPhone – och i stort sett alla andra plattformar med internetanslutning. Det gör det enkelt och bekvämt för användaren, och innebär att ni inte blir av med kunder längs vägen till den slutliga bokningen.

Ska ni komma igång med easyTableBooking?

Vill ni också komma igång med det samma? Vi har gjort det enkelt, och därför kan ni upprätta en användare här redan idag. Första månaden är alltid gratis, så om ni är bundna till en annan lösning, kan ni få easyTableBooking helt gratis i en månad under uppsägningstiden. Vill ni hålla er uppdaterade med det senaste, bli klokare på några av våra kunder och på vad vårt system klarar av, kan ni följa oss på vår Facebooksida, där vi löpande uppdaterar med senaste nytt.